دستگاه کباب زن زینوین کد :500033
ویژگیهای دستگاه کباب ساز خانگی زی نوین :
دارای محفظه ای جهت قرار دادن گوشت و دسته ای دارای لولا
کارکرد دستگاه بسیار راحت بوده و شما به راحتی میتوانید کباب درست نمایید
کافی است یکبار این دستگاه کباب زن را تجربه نمایید تا همیشه برای پخت کباب از دستگاه کباب ساز خانگی زی نوین استفاده نمایید
همراه با یکسال گارانتی
ابعاد بدنه : ارتفاع 37 سانتی متر، طول 23 سانتی متر، عرض 15 سانتی متر
ابعاد ریل : 2.5*37 سانتی متر
وزن محصول بدون بسته بندی : 1.408 کیلو گرم
نکاتی در خصوص استفاده از دستگاه کباب زن زینوین:
1. حتما از سیخ های پهن استفاده کنید زیرا استفاده از سیخ های باریک نتیجه مطلوب را نخواهد داد.
2. پس از ریختن مواد کوبیده درون مخزن دستگاه، گوشت کوب مخصوص را طوری که قسمت شیار دار آن در جهت قطعه حلزونی باشد بر روی آن فشار دهید تا به راحتی مواد به سمت انتهای مخزن هداست شود.
3. دسته چرخان مخصوص را به سمت جهت عقربه های ساعت بچرخانید تا مواد کباب از داخل قالب حجم گیری قابل رویت باشد،بعد دسته چرخاننده را به سمت چپ یا در جهت مخالف عقربه های ساعت بچرخانید تا ریل به انتها برسد.
4. حالا باید نوک سیخ را از سمت قالب حجم گیری وارد دستگاه کنید و به سمت انتهای ریل هدایت کنید تا با دیواره بلند یا تیغه انتهایی ریل برخورد کند یا مماس با آن شود.
5. در مرحله آخر همزمان با فشار زیاد بر روی گوشت کوب و چرخاندن دسته به سمت راست عمل کباب زدن بر روی سیخ انجام میگیرد.
6. بعد از عمل کباب زدن بر روی سیخ،ابتدا وانتهای مواد روی سیخ را با دست ببندید یا مماس سیخ کنید.
*اگر در زمان کباب زدن، گوشت کامل به سیخ نچسبید یا به صورت تکه تکه شد فشار گوشت کوب را بیشتر کنید.
** اگر با رعایت کردن مورد فوق باز هم مشکل در چسبیدن گوشت به سیخ داشتید یا تخم مرغ دیگری به مواد خود اضافه نمایید و یا بسته به میزان گوشت کمی جوش شیرین بزنید. همچنین میتوانید نصف سینه گوشت مرغ را با گوشت گوسفندی مخلوط و چرخ نمایید.
نحوه مونتاژ دستگاه کبابزن زینوین:
مرحله اول: بدنه پایینی یا موتور مکانیکی دستگاه اولین قطعه در مونتاژ است.
مرحله دوم: ریل را در جایگاه خود بر روی بدنه اصلی قرار دهید.
مرحله سوم: بدنه میانی به صورتی که قسمت نیم دایره ای آن به سمت پایین و قسمت مستطیلی آن به سمت جلوی دستگاه باشد بر روی بدنه اصلی نصب نمائید.
مرحله چهارم: قطعه حلزونی یا ماردون را به همراه دسته چرخاننده بر روی شیار مشخص شده قطعه میانی قرار دهید.
مرحله پنجم: مخزن دستگاه را بر روی بدنه میانی قرار دهید بطوری که چرخ دنده، به درستی درجای خود قرار گرفته باشند. سپس قفل پلاستیکی دستگاه را ببندید و گوشت کوب را در داخل مخزن قرار دهید.
توجه: به همراه این محصول CD راهنمای ویدیویی کباب ساز آسانگیر تک شامل مونتاژ دستگاه و نحوه استفاده از دستگاه + آموزش تهیه و ترکیب مواد کوبیده و دفترچه راهنمای تصویری محصول ارسال میگرد
این محصول با کیفیت در فروشگاه خانه طلایی و خریداری و دریافت کنید باتشکر از مشتریان عزیز
ویژگیهای دستگاه کباب ساز خانگی زی نوین :
دارای محفظه ای جهت قرار دادن گوشت و دسته ای دارای لولا
کارکرد دستگاه بسیار راحت بوده و شما به راحتی میتوانید کباب درست نمایید
کافی است یکبار این دستگاه کباب زن را تجربه نمایید تا همیشه برای پخت کباب از دستگاه کباب ساز خانگی زی نوین استفاده نمایید
همراه با یکسال گارانتی
ابعاد بدنه : ارتفاع 37 سانتی متر، طول 23 سانتی متر، عرض 15 سانتی متر
ابعاد ریل : 2.5*37 سانتی متر
وزن محصول بدون بسته بندی : 1.408 کیلو گرم
نکاتی در خصوص استفاده از دستگاه کباب زن زینوین:
1. حتما از سیخ های پهن استفاده کنید زیرا استفاده از سیخ های باریک نتیجه مطلوب را نخواهد داد.
2. پس از ریختن مواد کوبیده درون مخزن دستگاه، گوشت کوب مخصوص را طوری که قسمت شیار دار آن در جهت قطعه حلزونی باشد بر روی آن فشار دهید تا به راحتی مواد به سمت انتهای مخزن هداست شود.
3. دسته چرخان مخصوص را به سمت جهت عقربه های ساعت بچرخانید تا مواد کباب از داخل قالب حجم گیری قابل رویت باشد،بعد دسته چرخاننده را به سمت چپ یا در جهت مخالف عقربه های ساعت بچرخانید تا ریل به انتها برسد.
4. حالا باید نوک سیخ را از سمت قالب حجم گیری وارد دستگاه کنید و به سمت انتهای ریل هدایت کنید تا با دیواره بلند یا تیغه انتهایی ریل برخورد کند یا مماس با آن شود.
5. در مرحله آخر همزمان با فشار زیاد بر روی گوشت کوب و چرخاندن دسته به سمت راست عمل کباب زدن بر روی سیخ انجام میگیرد.
6. بعد از عمل کباب زدن بر روی سیخ،ابتدا وانتهای مواد روی سیخ را با دست ببندید یا مماس سیخ کنید.
*اگر در زمان کباب زدن، گوشت کامل به سیخ نچسبید یا به صورت تکه تکه شد فشار گوشت کوب را بیشتر کنید.
** اگر با رعایت کردن مورد فوق باز هم مشکل در چسبیدن گوشت به سیخ داشتید یا تخم مرغ دیگری به مواد خود اضافه نمایید و یا بسته به میزان گوشت کمی جوش شیرین بزنید. همچنین میتوانید نصف سینه گوشت مرغ را با گوشت گوسفندی مخلوط و چرخ نمایید.
نحوه مونتاژ دستگاه کبابزن زینوین:
مرحله اول: بدنه پایینی یا موتور مکانیکی دستگاه اولین قطعه در مونتاژ است.
مرحله دوم: ریل را در جایگاه خود بر روی بدنه اصلی قرار دهید.
مرحله سوم: بدنه میانی به صورتی که قسمت نیم دایره ای آن به سمت پایین و قسمت مستطیلی آن به سمت جلوی دستگاه باشد بر روی بدنه اصلی نصب نمائید.
مرحله چهارم: قطعه حلزونی یا ماردون را به همراه دسته چرخاننده بر روی شیار مشخص شده قطعه میانی قرار دهید.
مرحله پنجم: مخزن دستگاه را بر روی بدنه میانی قرار دهید بطوری که چرخ دنده، به درستی درجای خود قرار گرفته باشند. سپس قفل پلاستیکی دستگاه را ببندید و گوشت کوب را در داخل مخزن قرار دهید.
توجه: به همراه این محصول CD راهنمای ویدیویی کباب ساز آسانگیر تک شامل مونتاژ دستگاه و نحوه استفاده از دستگاه + آموزش تهیه و ترکیب مواد کوبیده و دفترچه راهنمای تصویری محصول ارسال میگرد
این محصول با کیفیت در فروشگاه خانه طلایی و خریداری و دریافت کنید باتشکر از مشتریان عزیز
.png)
تلفن پشتیبانی09371818129
آدرس-اصفهان.میدان امام علی .خیابان .عبدالرزاق.کناره گذر .نرسیده به پاساژ امام علی پلاسکو خانه طلایی تلفن :09371818129
عرضه مستقیم محصوالات لیمون ویونیک محصولات اشپزخانه :کتری قوری - میزاطو -قابلمه - ظروف سرامیک-بندرخت-محصولات پلاسکو با ارزانترین قیمت وارسال رایگان به سراسر ایران
تلفن سفارشات :09371818129
سوالی برای شما پیش آمده؟ از ما بپرسید!