menuordersearch
khanehtalai.ir

دستگاه کباب زن زینوین کد :500033

نا موجود
 دستگاه کباب زن زینوین کد :500033
telegraminstagram
کاربر گرامی در صورتی تمایل دارید، هنگام تغییر وضعیت این کالا به شما اطلاع رسانی گردد. تظیمات را تکمیل نمایید.
اطلاع رسانی در وضعیت:



اطلاع رسانی از طریق:


اطلاع رسانی

/uploadfile/file_portal/site_3865_web/file_portal_end/shop/انبار-فروشگاه-/3D/photo_2018-01-22_22-54-22-کباب(2)(3)(4)(5).jpg
کباب زن دستی  زینوین
کباب زن دستی  زینون
 کوبیده زن  پلاستیکی کد :500994
 کوبیده زن  پلاستیکی کد :500994
فروشگاه خانه  طلایی کباب ساز زینوین مخصوص کباب زن کوبیده عالی و باکیفیت در فروشگاه خانه طلایی
فروشگاه خانه  طلایی کباب ساز زینوین مخصوص کباب زن کوبیده عالی و باکیفیت در فروشگاه خانه طلایی
فروشگاه خانه  طلایی کباب ساز زینوین مخصوص کباب زن کوبیده عالی و باکیفیت در فروشگاه خانه طلایی
فروشگاه خانه  طلایی کباب ساز زینوین مخصوص کباب زن کوبیده عالی و باکیفیت در فروشگاه خانه طلایی
فروشگاه خانه  طلایی کباب ساز زینوین مخصوص کباب زن کوبیده عالی و باکیفیت در فروشگاه خانه طلایی
 ویژگی‌‌‌‌های دستگاه کباب ساز خانگی زی نوین :دارای محفظه ای جهت قرار دادن گوشت و دسته ای دارای لولاکارکرد دستگاه بسیار راحت بوده و شما به راحتی می‌توانید کباب درست نماییدکافی است یکبار این دستگاه کباب زن را تجربه نمایید تا همیشه برای پخت کباب از دستگاه کباب ساز خانگی زی نوین استفاده نماییدهمراه با یکسال گارانتیابعاد بدنه : ارتفاع 37 سانتی متر، طول 23 سانتی متر، عرض 15 سانتی مترابعاد ریل : 2.5*37 سانتی متروزن محصول بدون بسته بندی : 1.408 کیلو گرمنکاتی در خصوص استفاده از دستگاه کباب زن زینوین:1. حتما از سیخ‌‌‌‌های پهن استفاده کنید زیرا استفاده از سیخ‌‌‌‌های باریک نتیجه مطلوب را نخواهد داد.2. پس از ریختن مواد کوبیده درون مخزن دستگاه، گوشت کوب مخصوص را طوری که قسمت شیار دار آن در جهت قطعه حلزونی باشد بر روی آن فشار دهید تا به راحتی مواد به سمت انت‌‌‌‌های مخزن هداست شود.3. دسته چرخان مخصوص را به سمت جهت عقربه‌‌‌‌های ساعت بچرخانید تا مواد کباب از داخل قالب حجم گیری قابل رویت باشد،بعد دسته چرخاننده را به سمت چپ یا در جهت مخالف عقربه‌‌‌‌های ساعت بچرخانید تا ریل به انتها برسد.4. حالا باید نوک سیخ را از سمت قالب حجم گیری وارد دستگاه کنید و به سمت انت‌‌‌‌های ریل هدایت کنید تا با دیواره بلند یا تیغه انتهایی ریل برخورد کند یا مماس با آن شود.5. در مرحله آخر همزمان با فشار زیاد بر روی گوشت کوب و چرخاندن دسته به سمت راست عمل کباب زدن بر روی سیخ انجام می‌گیرد.6. بعد از عمل کباب زدن بر روی سیخ،ابتدا وانت‌‌‌‌های مواد روی سیخ را با دست ببندید یا مماس سیخ کنید.*اگر در زمان کباب زدن، گوشت کامل به سیخ نچسبید یا به صورت تکه تکه شد فشار گوشت کوب را بیشتر کنید.** اگر با رعایت کردن مورد فوق باز هم مشکل در چسبیدن گوشت به سیخ داشتید یا تخم مرغ دیگری به مواد خود اضافه نمایید و یا بسته به میزان گوشت کمی جوش شیرین بزنید. همچنین می‌توانید نصف سینه گوشت مرغ را با گوشت گوسفندی مخلوط و چرخ نمایید. نحوه مونتاژ دستگاه کبابزن زینوین:مرحله اول: بدنه پایینی یا موتور مکانیکی دستگاه اولین قطعه در مونتاژ است.مرحله دوم: ریل را در جایگاه خود بر روی بدنه اصلی قرار دهید.مرحله سوم: بدنه میانی به صورتی که قسمت نیم دایره ای آن به سمت پایین و قسمت مستطیلی آن به سمت جلوی دستگاه باشد بر روی بدنه اصلی نصب نمائید.مرحله چهارم: قطعه حلزونی یا ماردون را به همراه دسته چرخاننده بر روی شیار مشخص شده قطعه میانی قرار دهید.مرحله پنجم: مخزن دستگاه را بر روی بدنه میانی قرار دهید بطوری که چرخ دنده، به درستی درجای خود قرار گرفته باشند. سپس قفل پلاستیکی دستگاه را ببندید و گوشت کوب را در داخل مخزن قرار دهید. توجه: به همراه این محصول CD راهنمای ویدیویی کباب ساز آسانگیر تک شامل مونتاژ دستگاه و نحوه استفاده از دستگاه + آموزش تهیه و ترکیب مواد کوبیده و دفترچه راهنمای تصویری محصول ارسال می‌گرداین محصول با کیفیت در فروشگاه خانه طلایی و خریداری و دریافت کنید باتشکر از مشتریان عزیز
 ویژگی‌‌‌‌های دستگاه کباب ساز خانگی زی نوین :دارای محفظه ای جهت قرار دادن گوشت و دسته ای دارای لولاکارکرد دستگاه بسیار راحت بوده و شما به راحتی می‌توانید کباب درست نماییدکافی است یکبار این دستگاه کباب زن را تجربه نمایید تا همیشه برای پخت کباب از دستگاه کباب ساز خانگی زی نوین استفاده نماییدهمراه با یکسال گارانتیابعاد بدنه : ارتفاع 37 سانتی متر، طول 23 سانتی متر، عرض 15 سانتی مترابعاد ریل : 2.5*37 سانتی متروزن محصول بدون بسته بندی : 1.408 کیلو گرمنکاتی در خصوص استفاده از دستگاه کباب زن زینوین:1. حتما از سیخ‌‌‌‌های پهن استفاده کنید زیرا استفاده از سیخ‌‌‌‌های باریک نتیجه مطلوب را نخواهد داد.2. پس از ریختن مواد کوبیده درون مخزن دستگاه، گوشت کوب مخصوص را طوری که قسمت شیار دار آن در جهت قطعه حلزونی باشد بر روی آن فشار دهید تا به راحتی مواد به سمت انت‌‌‌‌های مخزن هداست شود.3. دسته چرخان مخصوص را به سمت جهت عقربه‌‌‌‌های ساعت بچرخانید تا مواد کباب از داخل قالب حجم گیری قابل رویت باشد،بعد دسته چرخاننده را به سمت چپ یا در جهت مخالف عقربه‌‌‌‌های ساعت بچرخانید تا ریل به انتها برسد.4. حالا باید نوک سیخ را از سمت قالب حجم گیری وارد دستگاه کنید و به سمت انت‌‌‌‌های ریل هدایت کنید تا با دیواره بلند یا تیغه انتهایی ریل برخورد کند یا مماس با آن شود.5. در مرحله آخر همزمان با فشار زیاد بر روی گوشت کوب و چرخاندن دسته به سمت راست عمل کباب زدن بر روی سیخ انجام می‌گیرد.6. بعد از عمل کباب زدن بر روی سیخ،ابتدا وانت‌‌‌‌های مواد روی سیخ را با دست ببندید یا مماس سیخ کنید.*اگر در زمان کباب زدن، گوشت کامل به سیخ نچسبید یا به صورت تکه تکه شد فشار گوشت کوب را بیشتر کنید.** اگر با رعایت کردن مورد فوق باز هم مشکل در چسبیدن گوشت به سیخ داشتید یا تخم مرغ دیگری به مواد خود اضافه نمایید و یا بسته به میزان گوشت کمی جوش شیرین بزنید. همچنین می‌توانید نصف سینه گوشت مرغ را با گوشت گوسفندی مخلوط و چرخ نمایید. نحوه مونتاژ دستگاه کبابزن زینوین:مرحله اول: بدنه پایینی یا موتور مکانیکی دستگاه اولین قطعه در مونتاژ است.مرحله دوم: ریل را در جایگاه خود بر روی بدنه اصلی قرار دهید.مرحله سوم: بدنه میانی به صورتی که قسمت نیم دایره ای آن به سمت پایین و قسمت مستطیلی آن به سمت جلوی دستگاه باشد بر روی بدنه اصلی نصب نمائید.مرحله چهارم: قطعه حلزونی یا ماردون را به همراه دسته چرخاننده بر روی شیار مشخص شده قطعه میانی قرار دهید.مرحله پنجم: مخزن دستگاه را بر روی بدنه میانی قرار دهید بطوری که چرخ دنده، به درستی درجای خود قرار گرفته باشند. سپس قفل پلاستیکی دستگاه را ببندید و گوشت کوب را در داخل مخزن قرار دهید. توجه: به همراه این محصول CD راهنمای ویدیویی کباب ساز آسانگیر تک شامل مونتاژ دستگاه و نحوه استفاده از دستگاه + آموزش تهیه و ترکیب مواد کوبیده و دفترچه راهنمای تصویری محصول ارسال می‌گرداین محصول با کیفیت در فروشگاه خانه طلایی و خریداری و دریافت کنید باتشکر از مشتریان عزیز
 ویژگی‌‌‌‌های دستگاه کباب ساز خانگی زی نوین :دارای محفظه ای جهت قرار دادن گوشت و دسته ای دارای لولاکارکرد دستگاه بسیار راحت بوده و شما به راحتی می‌توانید کباب درست نماییدکافی است یکبار این دستگاه کباب زن را تجربه نمایید تا همیشه برای پخت کباب از دستگاه کباب ساز خانگی زی نوین استفاده نماییدهمراه با یکسال گارانتیابعاد بدنه : ارتفاع 37 سانتی متر، طول 23 سانتی متر، عرض 15 سانتی مترابعاد ریل : 2.5*37 سانتی متروزن محصول بدون بسته بندی : 1.408 کیلو گرمنکاتی در خصوص استفاده از دستگاه کباب زن زینوین:1. حتما از سیخ‌‌‌‌های پهن استفاده کنید زیرا استفاده از سیخ‌‌‌‌های باریک نتیجه مطلوب را نخواهد داد.2. پس از ریختن مواد کوبیده درون مخزن دستگاه، گوشت کوب مخصوص را طوری که قسمت شیار دار آن در جهت قطعه حلزونی باشد بر روی آن فشار دهید تا به راحتی مواد به سمت انت‌‌‌‌های مخزن هداست شود.3. دسته چرخان مخصوص را به سمت جهت عقربه‌‌‌‌های ساعت بچرخانید تا مواد کباب از داخل قالب حجم گیری قابل رویت باشد،بعد دسته چرخاننده را به سمت چپ یا در جهت مخالف عقربه‌‌‌‌های ساعت بچرخانید تا ریل به انتها برسد.4. حالا باید نوک سیخ را از سمت قالب حجم گیری وارد دستگاه کنید و به سمت انت‌‌‌‌های ریل هدایت کنید تا با دیواره بلند یا تیغه انتهایی ریل برخورد کند یا مماس با آن شود.5. در مرحله آخر همزمان با فشار زیاد بر روی گوشت کوب و چرخاندن دسته به سمت راست عمل کباب زدن بر روی سیخ انجام می‌گیرد.6. بعد از عمل کباب زدن بر روی سیخ،ابتدا وانت‌‌‌‌های مواد روی سیخ را با دست ببندید یا مماس سیخ کنید.*اگر در زمان کباب زدن، گوشت کامل به سیخ نچسبید یا به صورت تکه تکه شد فشار گوشت کوب را بیشتر کنید.** اگر با رعایت کردن مورد فوق باز هم مشکل در چسبیدن گوشت به سیخ داشتید یا تخم مرغ دیگری به مواد خود اضافه نمایید و یا بسته به میزان گوشت کمی جوش شیرین بزنید. همچنین می‌توانید نصف سینه گوشت مرغ را با گوشت گوسفندی مخلوط و چرخ نمایید. نحوه مونتاژ دستگاه کبابزن زینوین:مرحله اول: بدنه پایینی یا موتور مکانیکی دستگاه اولین قطعه در مونتاژ است.مرحله دوم: ریل را در جایگاه خود بر روی بدنه اصلی قرار دهید.مرحله سوم: بدنه میانی به صورتی که قسمت نیم دایره ای آن به سمت پایین و قسمت مستطیلی آن به سمت جلوی دستگاه باشد بر روی بدنه اصلی نصب نمائید.مرحله چهارم: قطعه حلزونی یا ماردون را به همراه دسته چرخاننده بر روی شیار مشخص شده قطعه میانی قرار دهید.مرحله پنجم: مخزن دستگاه را بر روی بدنه میانی قرار دهید بطوری که چرخ دنده، به درستی درجای خود قرار گرفته باشند. سپس قفل پلاستیکی دستگاه را ببندید و گوشت کوب را در داخل مخزن قرار دهید. توجه: به همراه این محصول CD راهنمای ویدیویی کباب ساز آسانگیر تک شامل مونتاژ دستگاه و نحوه استفاده از دستگاه + آموزش تهیه و ترکیب مواد کوبیده و دفترچه راهنمای تصویری محصول ارسال می‌گرداین محصول با کیفیت در فروشگاه خانه طلایی و خریداری و دریافت کنید باتشکر از مشتریان عزیز
...
دستگاه کباب زن زینوین کد :500033
(0)
(0)
رنگ سفید مدل چرخ گوشتی - موجودی: 0
رنگ و مدل کالا
رنگ سفید مدل چرخ گوشتی
گارانتی کالا:
گارانتی اصالت و سلامت فیزیکی کالا
تعداد
+
_
عدد
قیمت کالا
0 تومان
معرفی محصول

ویژگی‌‌‌‌های دستگاه کباب ساز خانگی زی نوین :

دارای محفظه ای جهت قرار دادن گوشت و دسته ای دارای لولا
کارکرد دستگاه بسیار راحت بوده و شما به راحتی می‌توانید کباب درست نمایید
کافی است یکبار این دستگاه کباب زن را تجربه نمایید تا همیشه برای پخت کباب از دستگاه کباب ساز خانگی زی نوین استفاده نمایید
همراه با یکسال گارانتی

ابعاد بدنه : ارتفاع 37 سانتی متر، طول 23 سانتی متر، عرض 15 سانتی متر

ابعاد ریل : 2.5*37 سانتی متر

وزن محصول بدون بسته بندی : 1.408 کیلو گرم

نکاتی در خصوص استفاده از دستگاه کباب زن زینوین:

1. حتما از سیخ‌‌‌‌های پهن استفاده کنید زیرا استفاده از سیخ‌‌‌‌های باریک نتیجه مطلوب را نخواهد داد.
2. پس از ریختن مواد کوبیده درون مخزن دستگاه، گوشت کوب مخصوص را طوری که قسمت شیار دار آن در جهت قطعه حلزونی باشد بر روی آن فشار دهید تا به راحتی مواد به سمت انت‌‌‌‌های مخزن هداست شود.
3. دسته چرخان مخصوص را به سمت جهت عقربه‌‌‌‌های ساعت بچرخانید تا مواد کباب از داخل قالب حجم گیری قابل رویت باشد،بعد دسته چرخاننده را به سمت چپ یا در جهت مخالف عقربه‌‌‌‌های ساعت بچرخانید تا ریل به انتها برسد.
4. حالا باید نوک سیخ را از سمت قالب حجم گیری وارد دستگاه کنید و به سمت انت‌‌‌‌های ریل هدایت کنید تا با دیواره بلند یا تیغه انتهایی ریل برخورد کند یا مماس با آن شود.
5. در مرحله آخر همزمان با فشار زیاد بر روی گوشت کوب و چرخاندن دسته به سمت راست عمل کباب زدن بر روی سیخ انجام می‌گیرد.
6. بعد از عمل کباب زدن بر روی سیخ،ابتدا وانت‌‌‌‌های مواد روی سیخ را با دست ببندید یا مماس سیخ کنید.

*اگر در زمان کباب زدن، گوشت کامل به سیخ نچسبید یا به صورت تکه تکه شد فشار گوشت کوب را بیشتر کنید.
** اگر با رعایت کردن مورد فوق باز هم مشکل در چسبیدن گوشت به سیخ داشتید یا تخم مرغ دیگری به مواد خود اضافه نمایید و یا بسته به میزان گوشت کمی جوش شیرین بزنید. همچنین می‌توانید نصف سینه گوشت مرغ را با گوشت گوسفندی مخلوط و چرخ نمایید.

 
نحوه مونتاژ دستگاه کبابزن زینوین:

مرحله اول: بدنه پایینی یا موتور مکانیکی دستگاه اولین قطعه در مونتاژ است.

مرحله دوم: ریل را در جایگاه خود بر روی بدنه اصلی قرار دهید.

مرحله سوم: بدنه میانی به صورتی که قسمت نیم دایره ای آن به سمت پایین و قسمت مستطیلی آن به سمت جلوی دستگاه باشد بر روی بدنه اصلی نصب نمائید.

مرحله چهارم: قطعه حلزونی یا ماردون را به همراه دسته چرخاننده بر روی شیار مشخص شده قطعه میانی قرار دهید.

مرحله پنجم: مخزن دستگاه را بر روی بدنه میانی قرار دهید بطوری که چرخ دنده، به درستی درجای خود قرار گرفته باشند. سپس قفل پلاستیکی دستگاه را ببندید و گوشت کوب را در داخل مخزن قرار دهید.

توجه: به همراه این محصول CD راهنمای ویدیویی کباب ساز آسانگیر تک شامل مونتاژ دستگاه و نحوه استفاده از دستگاه + آموزش تهیه و ترکیب مواد کوبیده و دفترچه راهنمای تصویری محصول ارسال می‌گرد

این محصول با کیفیت در فروشگاه خانه طلایی و خریداری و دریافت کنید باتشکر از مشتریان عزیز

 

 

 

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

1 نظر
با ما در تماس باشید
اصفهان -میدان امام علی - خیابان عبدالرزاق - روبری مسجد امامی کمی جلوتر -کنارگذر سمت راست - ایزدی تلفن :09371818129
instagramwhatsuppinterest
پاسخ گوی چت در هرکدام شبکه